Wie is Winemoor

Welkom bij Winemoor!Onderstaand stel ik mij graag aan u voor en waarom u voor mij wilt kiezen

Over Winemoor:

Vanuit mijn passie voor tuinen, tuinieren en hovenieren, dat ik al doe sinds dat ik mijn HBO diploma behaald heb aan de HAS Den Bosch te ‘s Hertogenbosch, Tuin & Landschapsmanagement, ben ik in 2005 zelfstandig ondernemer geworden in de hoveniersbranche met AppieHD (Appie HoveniersDiensten). In 2012 ben ik via vrienden in aanraking gekomen met de handel in Teak-meubelen, beelden van natuursteen, brons en gietijzer en decoratie. Hier ben ik zo enthousiast van geworden dat ik begonnen ben met het deelnemen aan beurzen onder de naam Winemoor.

Albert Wijnveen –– Wijnveen —-Wijn veen—– Winemoor
Eerst op Paardenconcoursen in de buurt, langzaam door naar tuinbeurzen in het hele land. Momenteel ben ik actief op beurzen in Duitsland. Nu wordt het tijd voor een webshop, om ook in Nederland voet aan de grond te krijgen… om te laten zien welke mooie producten ik verkoop bij Winemoor.

Als hovenier vind ik het leuk om alle stadia van het werkzaamheden van ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een tuin. Hierdoor kan Winemoor ook meedenken over de plaats van een object in de tuin en ook bij het plaatsen ervan. Onze leverancier houdt de producten en productieproces nauwlettend in de gaten om zo de kwaliteit te controleren cq te handhaven.

Winemoor heeft zelf geen grote opslag. We kopen de producten in en deze gaan mee naar de beurzen. Bij aanschaf van een product kan dat tijdens een beurs meegenomen worden of thuis worden afgeleverd. Maar consumenten hebben ook de mogelijkheid om het assortiment in de showroom van onze leverancier te bekijken… Neem contact op voor een bezoekje aan de showroom.

Tuinset

Over mij

Albert Wijnveen
19-11-1978
info@winemoor.nl
+31 (0)6 12634216
Winemoor/ Appie Hoveniersdiensten
KVK-nummer: 091 49 321
BTW-nummer: BTW-id: NL001390811B42
IBAN: NL70RABO0107142279

Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek

+31 (0)6 126 34 216

Bel ons vrijblijvend op of mail

Mail ons

WAAROM KIEZEN VOOR WINEMOOR?

Kleur in de tuin

Bloeiende tuin door vaste plantenborders op maat

Sfeer in de tuin

De keuze uit duurzame producten voor als blikvanger of een beeldbepalend object in uw tuin is een lust voor het oog en een must voor 'n betjen rust